1 Läs mer >>
Idag planerade jag att sova ut - typ hela dagen! Men se det gick inte vägen. 08.52 vaknade jag och kunde inte somna om. Men lite seg var jag så jag kollade klart på en film på datan och sen lite serier oxå (Hawaii FIve-0, min favoritserie!)
 
Trött som jag är på denna minimala stuga vi bor i så tog jag bokstavligen mitt pick och pack ( data, hörlurar, bok) och tog liften upp till toppstugan här på fjälet. Den är så mysig. Stor och med världens utsikt. Dock var det väldigt mycket folk där idag med tanke på att vi är mitt uppe i sportlovsveckorna. Men jag fick plats!
 
 
 
 
 
Jag spenderade tiden väl där uppe. När vi åker till Nya Zeeland vill jag ju självklart ha med mig en shysst kamera. Jag har ju min systemkamera men den är kass (begagnad och tar dåliga bilder, och dessutom är displayen trasig). Och jag känner mig inte riktigt redo för att köpa en riktigt ordentlig systemkamera som är värt varenda tuselapp - för jag är inte så haj på systemkameror än. Jag vill verkligen lära mig, men nu är det så nära till Nya Zeeland och allt så jag bestämde mig för att köpa en shysst digitalkamera istället. Eller ja. Det heter ju tydligen "kompaktkamera" numera. Så där uppe på toppstugan sökte jag internet runt för den perfekta systemkameran.
 
Det slutade med en Canon Powershot SX710. Den är as good as a systemkamera - bara mindre typ! OCH - wow, so amazing! - den kan kopplas upp till WiFi och mobilen så att man trådlöst kan föra över bilder till mobilen och på så sett enkelt lägga upp bilder på olika ställen. Isn't that great!?! Fantastiskt!
 
 
Jag har beställt den hit till Idre, hoppas den kommer fram ordentligt!
 
 

Kamerajakt på toppen

0 Läs mer >>
Om bara 2 veckor och 3 dagar så flyttar jag hem!!! :0 Kära nån. Kommer bli jävligt sorgligt och samtidigt jävligt skönt att flytta hem. Jag kommer ju sakna alla kompisarna, snön, luften, backarna... Men kommer bli obeskrivligt skönt att få bo själv igen, få bo större (!) , få privacy och att få sova i min stooora säng...!
 
Sen bär det ju av till Nya Zeeland den 21 mars hihi!! Och den 23e april åker jag upp hit igen och jobbar till sista maj. (Med en kort visit hem Kristi Himmelfärd för RixTing)
 
Här flyter dagarna på. Sportlovsveckorna har dragit igång nu och jag jobbar 5 dagar i veckan,
Åkte en kort bit längdskidor igår kväll. Ångrar verkligen att jag inte har gjort det mer under min tid här. Men det är inte kul att åka själv liksom... Så imorgon eftermiddag ska vi dra fjället runt! Tar med lite vatten och kexchoklad så vi får lite energi. Jag är ledig imorgon också, så ska passa på att sova ut lite.
 
 
 
 
 
Från när jag var hemma, åkte ut och hälsade på grabbarna! :)
 
 

Time flies