0 Läs mer >>
Ja, i lördags morse stod alla väskor packade. Innan den långa färden hemåt så hade jag lite avskedsfrukost med alla kompisarna jag träffat under vintern. Det var ritkigt trevligt att vi kunde få ett tillfälle att ses en sista gång! Jag gjorde amerikanska pannkakor till oss allihop. De var högst uppskattade!
 
 
 
 
Det var tufft att åka därifrån sen..

Jag trivs inte riktigt med att vara hemma...
Jag får lite ångest av betongen och asfalten och alla inrutade människor... Jag längtar tillbaka till snön, friskluften, vidderna! Vi får se om jag blir hemma i sommar eller om jag blir kvar i fjällen...
 
 
Men allt är inte dåligt här. Hästarna bor ju här. Jag var ut en sväng idag och tog en lång skogstur med bästaste Firesong!
 
 
Han var ritkigt pigg av sig idag och ville mest springa hela tiden haha-  han töltade tillochmed en gång för att han var så ivrig. Alltså, jag har töltat på en travhäst haha!
 
Sen jag kom hem i lördags har jag hunnit med en del.
Jag har...
- Packat upp från Idre (tog två dagar innan jag orkade ta tag idet...)
- Handlat det sista inför Nya Zeeland (lite kläder, bland annat ett par sköna tights att flyga i, en eluttags adapter, en mobil mobilladdare osv)
- Ätit tacos och hängt med en kompis innan jag drar
- Packat
 
 
Flygtightsen
 
 
Var även en sväng till Nävekvarn med mamma - vi satt på klipporna vid havet och hade det bra
 
 
 
 
 
 
 

Tufft

0 Läs mer >>
Sen bär det av hemåt. Det har varit en jättebra sista vecka! Med brädåkning, afterski, häng och chill, och förra helgen hade vi en utekväll på Loftet och det var en jättetrevlig kväll. Avslutar på topp!
 
Har även jobbat 8 dagar i rad med både frukostpass och kvällspass,  ibland båda på samma dag men jag behöver pengarna! Dessutom har det varit jättekul att jobba kväll. Jag ska snart iväg här för sista kvällspasset, sen blir det frukostpass imorgon och det är mitt sista pass innan jag åker hem på lördag-
 
 
Bildbomb från vecan kommer här!
(Alla bilder är tagna med nya kameran såklart!)
 
 
 
 
 
 
 
Perfekt väder idag sista åkdagen. Spenderade även en timme uppe på toppstugans uteterass i solen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur ska jag någonsin kunna lämna detta ställe...? :/
 
 
 
 
 

1 more day

0 Läs mer >>
Värmen började redan under början av förra veckan. Och då var det ju som bekant löning.. Så jag passade på att köpa en väst - som jag alltid velat ha - på Intersport där vi ändå har personalrabbatt. Jag älskar västen.
 
 
 
 
 
 
När det var sådär bejagligt, lagom varmt ute så passade jag även på att åka lite längdskidor. Har ju inte gjort det alls sen mamma åkte hem den 6e december. Det var riktigt trevligt.
 
 
 
Idag ska jag tvätta! Blir sista gången innan hemfärd nästa lördag. Åh kära nån. Måste erkänna att ångesten har kommit krypandes... Jag kommer gråta som ett barn... Knorr. Nåväl.
 
Tvätta som sagt, sen jobb ikväll 18-21.
 
Have a good one!
 
 

Tvätta, väst & längds...

0 Läs mer >>
Jobb ,jobb och åter jobb. Men. En liten förändring har skett. Jag har numera börjat jobba kväll också! Har just kommit hem från mitt andra kvällspass faktikst. Det behövs extrahjälp nu när det är sportlov. Jag jobbar mellan 18-21, alldeles lagom, med tanke på att jag kör frukost på morgonen också. Go'a timmar!! Det kommer bli en fet aprillön..
 
Idag var dock lite jobbigt. Hade kört frukost och kväll igår (ledig mellan 14.30 och 18). Var hemma runt 22, sov, gick upp 4.45, gick till jobbet - alltså bokstavligen gick till jobbet. Jag skulle egentligen ha slutat runt 13 där någonstans, men det bara vällde in lunch/lounge-gäster som ville ha mat och dricka och varm choklad och sådant. Så jag fick stanna kvar och hjälpa till och VIPS så var klockan halv 4 och jag kände, nä det är ingen mening med att gå hem när jag börjar 18. Så jag stannade kvar och jobbade till 21. Så idag har jag alltså jobbat 06.00-21.00 - 15 feta timmar!!! #catjing
 
Nu till något annat roligt. Jag berättade ju om kameran jag beställde?? Den kom fram dagen efter!! Så på söndagen så tog jag med den ut i backen och tog några shyssta bilder. WiFi-funktionen är grym, tog mindre än en minut!
 
Hade riktigt bra väder i helgen alltså. Var så varmt. Vi satte oss i eftermiddagssolen på Pizzeria Dantes uteservering och åt pizza och bara måde allmänt bra! Underbart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Work, pizza & sunhine