0 Läs mer >>
Hallå där.
 
Ja, som rubriken säger så har jag varit strängt upptagen. Har haft besök från flera kompisar, inte en lugn stund på två veckor haha! Det har verkligen varit jättetrevligt! Har åkt så mycket bräda, flummat, skrattat, sjungit och myst med Tvm:arna. Underbart. Gissa om jag bröt igop och grät som ett barn när de åkte hem...
Men veckan efter jobbade jag mycket så jag fick annat att tänka på haha
 
 
 
 
I nuvarande stund sitter jag på Värdshuset med min dator och planerar inför sommaren. Söker jobb och så vidare.
 
På lördag åker jag hem en sväng! Måste se över en del grejer inför the great adventure this March... NYA ZEELAND JU! Ska köpa vandringsskor och kolla ryggan och andra småsaker.
 
Ska bli skönt att få komma hem lite, till min stora 120-säng bland annat haha!
 
Jag ska verkligen försöka att vara lite mer aktiv här!
 
 

Busy days

0 Läs mer >>
Det knäppte till ordentligt runt nyår och nu har vi fått massor med härlig pudersnö och minusgrader! 22- var det igår, idag är det "bara" 18!
 
Jag har jobbat väldigt mycket på senaste tiden men idag är jag ledig. Även imorgon och på lördag. Under eftermiddagen idag kommer min kompis hemmifrån upp och stannar ända till söndag! Vi ska åka skidor, gå på natklubb och ha det bra! :) Och på söndag kväll kommer det flera kompisar och de stannar i en hel vecka, vilket är fantastiskt för nästa vecka är jag ledig onsdag-söndag wohoo! Då blir det brädåkning för hela slanten!
 
Idag har jag och en till som var ledig åkt lite grann. Det blev bara 3 åk för vi började frysa. Det var länge sen jag frös såhär mycket faktiskt! Vi tog lite varm choklad i toppstugan och sen åkte vi ner till centrum. Jag slog till och köpte nya googles!
 
Mina favoritfärger!


 
 
Häromdagen köpte jag även ett nytt underställ. Älskar färgen på tröjan....! Byxorna är lila och ser ut som strumpbyxor haha, man skymtar dem lite i bilden ovanför!
 
 
 
 
 
 
 

Januari